Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Pracowałam w OVB i była to strata czasu, jak również strata dobrze ulokowanych pieniędzy u konkurencji. Moja menedżerka była ogromna manipulantką, zrobiła mi dosłownie "pranie mózgu" ... Na całe szczęście w porę się ocknęłam i nie wciągnęłam do zabawy połowy rodziny, jak również znajomych, którzy chcąc mi pomóc o mały włos zrezygnowaliby ze swoich produktów w firmach konkurencyjnych. Bo tak to działa, przyjmują każdego, bo każdy ma znajomych po których chodzi i przekonuje, że dane produkty są fantastyczne, jedyne w swoim rodzaju.... A pod pretekstem tego, ze do każdego dopasowuje się produkt indywidualnie wciska się ludziom to samo ... W taki sposób cierpię ja - zrezygnowałam z świetnego produktu u konkurencji, oraz dwie moje przyjaciółki, które mogę jedynie przeprosić!!!!!!! Przyjmują młodych ludzi, którzy się "nahapią" a potem znikają i szukaj swojego doradcę ... Gdy zrezygnowalam,moją polisę przejęła w opiekę moja menedżerka, która również nie pracuje i tak się skończyło DOŻYWOTNIE DORADZTWO!!!!