Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
napisałem "coś na kształt banku"... wiem w skład jakich indeksów wchodzi obecnie PBF, ale trudno go do spożywki przyrównywać,a WIG nie oddaje właściwie bo tam misz masz, że aż, a że...
... w nazwie ma Bank jak Byk, to widać niejako do tej kategorii predestynuje albo przynajmniej rości sobie takowe... :-))))
... w oparciu o dostepne dane głównymi udziałowcami są wyłącznie banki (PBS, BS Brodnica i prawdopodobnie nadal Deutsche Bank AG)... :-)
... no i to takie moje malutkie marzenie ;-P (hahaha)
... stąd to moje "coś na kształt"
pewnie,że na wyrost... haha... ale sen mara Bóg wiara... a nie udało mi się lepiej do czegoś dopasować :-)
pozdr