Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Procad dwa razy dał zarobić w 2 miesiace i tydzień po ponad 100% z 2,2 zł koniec IX 09 na 4,6 początek XII 09 oraz wcześniej z niecałego 1 zł do 2,7. Obecnie wystarczy kupno tylko za jakieś około 100 tys. zł (to jest portfel kilku (może nawet jednego) małych indywidualnych inwestorów) mamy hossę. Akcji po tych cenach może zabraknąć.
PS
Szkoda mi Czapy, od prawie 2 lat czytałem jego informacje (to jest mój pierwszy komentarz), wkładał w to dużo serca i za to szacunek dla niego ale i swojego chciejstwa a rzeczywistość rzadko się do nas dostosowuje, ale myślę, że jego błędem był brak cierpliwości w tkz."za pięć dwunasta" Zmiana trendu może jest już teraz a jak nie to raczej będzie w przeciągu kilku tygodni i jak w/w zysk był ponad 100% dwa razy to dlaczego nie miało by być do trzech razy sztuka.
Pozdrawiam
Violettę, Macieję 69, Krutego, Leona