Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
mi sie wydaje, ze kurs jest w pelni kontrolowany, te zjazdy kursu po kilkadziesiat akcji i wystawione zlecenia na 1 akcje itp...
ktos ewidentnie zbiera na samym dolku, bo zlecenia k sa po 3 - 5 k akcji... ciezko bedzie z takim obnizaniem walczyc, ale sygnal do kupna jest. dla mnie cena ponizej 0,9 jest juz atrakcyjna i dobieram. ciagle na dniach powinnismy miec info o lock upach i wtedy powinnismy juz ruszyc do gory. mam nadzieje ze nie zejdziemy do 0,85 - poziom od ktorego odbilo sie w grudniu. pzdr wytrwalych