Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
warszafka nie naganiaj swoim wywodem sprowokowałeś mój komentarz
byłem na ostatnim walnym byłem równierż na spotkaniu przed nim
nie daliśmy (głosowanie walne) ALIBI zło.....om z zarządu bo jest oczywiste że o to chodziło przegłosują to teraz słupami dlaczego nie daliśmy ? bo obligi to ponad 500 mil długu do tego dochodzi 40 kilka mil zadłużenie jednej huty obsługa roczna obligacji to 50 mil ( tu może wyjaśnię 50 mil musi być zysku żeby pokryć obsługę długu wtedy zysk netto jest zero ) ty piszesz o 100 mil pięknie to przedstawili ale niech ta b..da najpierw wyjdzie na zero a dopiero mówi o zysku jakimkolwiek zysku w 2014 wykup obligacji za co? sztuka będzie gnoił złomo coga żeby móc wykupić taniej obligi na wałnym zola powiedział wyraźnie ze rozmowy na temat sprzedaży coga trwały od polowy 2009 roku polecam lekturę wypowiedzi sztuki walara itd od tego okresu siedziałem w tym i śledziłem wzmianki o tym nie znajdziecie natomiast jest pielęgnowana wizja potentata na Europe środkowo wschodnią nie wspomnę 2010 na plusie a ile będzie?oceniam że minimum 50 mil na minusie to z wypowiedzi walara o kosztach sprzedaży coga na ewentualny zarzut ze strony twórcy tego postu że jestem rozgoryczony bo przepłaciłem odpowiem jestem, jestem bo straciłem ponad rok na tym trupie natomiast wyszedłem po kosztach ps. nie lubie warszafiaków