Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
chłopaki wszystko napisali więc ja nic nie dodam... :-)
na upartego ilość transakcji zliczysz na palcach rączek i nożek... :-)
nie obserwowałem sesji, ale 11:34:30 i to by było na tyle w dniu dzisiejszym... :-)
ile jeszcze spadnie to zależy od tego ilu będzie chętnych sprzedać... :-)
najwięcej w temacie ma tu do powiedzenia GA plus Anr2... :-)
ale oni milczą jak zaklęci ... widać nie sprzedają...
jak gdzieś wspominałem mam grube mazaki, więc nie zawsze z kreską trafiam... ale jak na wykresy( a w szczegolności Macka) patrzę... to coś mnie tak pod skórą... że pasowało by... to chyba właściwe określenie... pasowało by i aż się prosi kilka sesji na lekkim +
najbliższy miesiąc wg.mnie nie powinien przynieść rozstrzygnięć... chyba, że pojawią się jakieś infa ze strony emitenta
pozdr