~ina

nie pracuję w AIG od prawie roku, sama odeszłam. Wytrzymałam ponad rok...przeszłam do prawdziwego banku, pensja 2500brutto+ profity + premia (500-2000 zł brutto co 3 m-ce), ale musiałam się wiele nauczyć, bo jak Dyrektor Oddziału usłyszał o "szerokim zakresie" produktów AIG to omal mnie śmiechem nie zabił. Ludzie w biedronce mają więcej niz Wy, dlatego uciekajcie z tej firmy. Za 1550 zł brutto to wstyd pracować...pensja minimalna wynosi obecnie 1386 zł/brutto więc pomyślcie, czy nie stać Was na więcej? Pozdrawiam tych zaj******ch ludzi tam poznanych, bo na prawdę wśród doradców i kasjerów zdarzają się złote osobowiści, kierownictwo niestety nigdy nie dostanie słowa uznania.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.