~sdc

na stronie internetowej zloma jest wycena aktywow sprzed kilku lat, tak twierdzil pan zola na spotkaniu, zapytaj kolegi hahaha bo podobno byl na tym spotkaniu, jak myslisz jaka bedzie aktualna wycena tych aktywow skoro przez ostatne lata przynosily one potezne straty, tak samo jak cognor, ktorego sam zagraniczny majatek 3 pazdziernika 2007 rokubyl wyceniany na 965 mln, a calosc zorganizowanego przedsiebiorstwa sprzedalismy za niecale 300 baniek
ale nic mam bonus dla ciebie, skoro znalazlas wycene na 330 mln zlotych to dlaczego chcesz zaplacic za to 703 miliony?
teraz powiem ci wiecej, kilka tal temu kupilem sobie zegarek za 300 zlotych, przyjmijmy ze nie liczymy zer jak przy transakcji pomiedzy zlomrex i cognori ja zaplacilem za niego 330 zlotych,proponuje ci kochana haniu ze ci odsprzedam ten zegarek za 703 zlote, przyjmij tez ze jestesmy rodzina jak pomiedzy zlomrex a cognor, np jestem twoim kuzynem,
kupisz ode mnie ten zegarek za ta kwota jaka powiedzialem?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.