Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja też "nie ruszam" zakupionych akcji, mam stratę jeszcze nie zrealizowaną. Zamroziłem. Może jeszcze dokupię jak pojawią się wolne środki ale nie zamierzam oddawać ze stratą.
Powiem szczerze że jestem rozczarowany postępowaniem dotyczącym rozliczenia Brastera, brak bieżących informacji n/t rozliczenia, brak harmongramu wprowadzania produktu na rynek. Idzie to jak po grudzie, a firma specjalizuje się w rozliczaniu dotacji, nie wystawiają sobie bynajmniej najlepszej laurki i rozliczenie tego projektu powinno być dla kierownictwa kluczowe choćby ze względu na wizerunek. W takim tempie to chinczycy wypuszczą swojego Brastera w przyszłym roku.
"Zarząd w osobie Pani Anny Olszowej podjął wielokierunkowe działania mające na celu zakończenie rozliczeń z PARP, lecz na razie istotną przeszkodę stanowią braki w dokumentacji będące skutkiem działań poprzedniego Zarządu spółki Braster. Wciąż trwają działania wyjaśniające i korygujące, Zarząd Braster-a ze wsparciem Ekspertów z DGA dąży do finalizacji rozliczeń."
Długo trwa usuwanie tych braków, Pani Olszowy zmieniła stary zarząd w sierpniu 2010. 4 miesiące na usuwanie braków w dokumentacji projektowej to dość długo. Dokumentacja techniczna chyba gra wszak produkt został zarejestrowany.