Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
MAZURY - Jutro może być pogłębienie dzisiejszego doła. Panie i Panowie nie rozumiem z skąd wszyscy po dzisiejszej korekcie (zresztą w pełni zrozumiałej) uważacie, że jutro będziemy mieli 30 groni. Ludzie jutro będziemy mieli poniżej 20 goni - jeśli będzie powyżej to ja sprzedaję i tyle. I tak uziemiłem się na ATS. Mam kilka ciekawszych spółeczek. Choć Pan Patro i to jego towarzystwo z obiadków w ostanie dwie sesje nie są tacy zachłanni, chylę czoła....