Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jest was tylu a nie możecie wyzbierać wszystkiego z rynku db niby milioner i tak żyje Astro,czy to nie dziwne ,czy jest inny powod a może wreszcie jeden z drugim załapiecie .!
Masz takie 10 milionów Piotr tak jesteś pewien Astro to dlaczego nie kupujesz masz średnią 0,58 zł dziwne.!
Jesteś bajkomisarzem moje zdanie i moich znajomych.
Wychodzimy ponieważ nie ufamy Tobie.!
Chcialem brać po 6 pisałeś niech frajerzy biorą,czy jakoś tak jak kupiłem za 8 byłeś na mnie zły..!
Skoro taki diament to dlaczego odradzałeś mi zakupy?
Zaczynasz przeginać Solo oszukał mnie raz i wystarczy a Tobie się nie dam.!!!!!
i dlatego sprzedajęod od trzech tygodni.
ale i tak masz moje pozdrowienia dla mnie pieniądze nie liczą się liczą się ludzie.