~stefek

Obserwuje kurs akcji od dawno. Od jakiegoś czasu mam nieodparte wrażenie że
kurs jest spychany celowo od czasu zakończenia wezwania przez SKOK.

Jest to robione bardzo spokojnie i bez pośpiechu. Dzień po dniu grosik po grosiku.
Nie chce mi się sprawdzać ale pamiętam że z dwa miesiące temu był taki jedno/dwu dniowy spory skok kursu w górę. Ktoś wtedy zebrał paręset tysięcy akcji. Tak sobie wtedy pomyślałem że zabrakło komuś amunicji do obniżania kursu i musiał trochę dobrać....

Kiedy patrzę na to co się dzieje obecnie utwierdzam się w takim przekonaniu.

Trzymam te akcje od bardzo dawna, wchodziłem po 40gr, dobierałem później na różnych poziomach. Średni kurs oscyluje u mnie pewnie w granicach 70gr. Mam zamiar trzymać je do samego końca, niestety coraz mniej we mnie wiary że wyjdzie z tego coś pozytywnego. Śmierdzi mi to zwykłym przekrętem i zaniżaniem kursu na zamówienie.
Niestety samo trzymanie akcji to za mało. Jeśli nie znajdą się kupujący to niedługo kurs akcji będzie po 10 gr i wtedy wykupią nas wszystkich za bezcen :(

Pozdrawiam
Stefek

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.