Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Gosia w domu sie je i śpi a nie rpowadzi ksiegowośc ,poczekaj do pierwszej kontroli ,wtedy sie okaze czy jest miła rzetelna i posiada wiedze czy tylko miła , ja juz to przerobilam i długo szukałam biura ale na szczescie znajomy polecił mi biuro na Felicjanek 10/8 w Krakowie i to jest to czego szukałam siedza tam fachowcy ,maja swój portal podatkowy www.droomle.pl gdzie przekazuja swoja wiedze innym , mam wszystko na czas , moge liczyc na rady i wskazówki, kontrole sa wszystkie bez błedów ,oby takich biur było wiecej