Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
kleksie od zawsze się przecież zarzekałem że nie byłem , nie jestem i nie będę akcjonariuszem tego gówna. więc gdybym teraz kupił (co w dalszym ciągu uważam za stratę pieniędzy)to zaprzeczył bym sam sobie a tego nie chcę robbić.
Co do potencjalnego prezesa to nikt mający doświadczenie bądź odpowiednią wiedzę nie zdecyduje się na tą posadę. W życiu nie jest tak że powstała organizacja a potem się szuka prezesa który zaproponuje co ta organizacja ma robić. zawsze na początek jest pomysł , plan a potem działania. W przypadku tego gówna i oszustów którzy za tym stoją nic takiego nie występuję - był cel emisyjny który nie został zrealizowany (chociać dupek tymochowicz twierdzi że został), potem olali tymochowicza i jego bajki i powołali nowego nieudacznika który po kilku miesiącach od debiutu i założenia spółki stwierdził że zmienia profil działalności a potem i jego olali. teraz nie wiadomo co jest głównym profilem działalności tego gówna czy pomysł tymocha czy pomysł tego drugiego który został tylko ogłoszony. Nic nie wiadomo o tym syfie bo nie komunikują się z rynkiem. twoje marzenia co do nowego prezesa oraz nowej strategii (podkreślam że była by to trzecia w ciągu roku) są tylko twoimi marzeniami i mogą nie mieć nic wspólnego z rzeczywistością.
Moje zdanie jest takie że nikt dysponujący pieniędzmi w to gówno nie zinwestuje bo nie ma uzasadnienia ekonomicznego do takiego działania.
To co mówisz o spekulacji - moim zdaniem n ie realene. nikogo ta spółka nie interesuje bo tak faktycznie ona nie istnieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!