~obserwator

jakaś dziwna jest ta cisza:
- brak postanowienia sądu rejonowego
- brak stanowiska zarządu
- brak infa o toczących sie postępowaniach w/s nieprawidłowości w księgach (i to może być klucz do rozwiązania zagadki)
- brak reakcji wierzycieli (m.in, banków na propozycje układowe)
- brak reakcji inwestorów (m.in Paszyńskich, co by nie mówić wtopili 20 mln w wierzytelności)
- brak postanowienia knf w/s odwołania ( być może jutro)

coś bardzo cichutko się zrobiło, a gra dla wierzycieli idzie o ładnych parę mln zł
ciekawe czy to już koniec, choć to przeszacowanie aktywów z 200 mln na 20 mln coś mnie osobiście nie przekonuje i gdybym był wierzycielem to chętnie bym się zapoznał z propozycją układu i po polemizował z p. syndyk (zwłaszcza, ze dla wierzycieli p. syndyk niewiele przewidziała), mimo wszystko wydaje mi się, że jeszcze czymś ktoś nas zaskoczy, tylko kto i czym, gdyby to miałoby być coś pozytywnego np nowa propozycja układowa to przy obecnej płynności to może być niezły wystrzał (i nie zdziwię sie jak będzie), a tak nawiasem mówiąc znowu jesteśmy na minimach i chyba spekulacyjnie warto malutki pakiecik sobie kompletować, ale to już decyzja indywidualna każdego, ja przynajmniej nie namawiam
pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.