~mikaa

Ja polecam biuro jB consulting. Fachowa obsługa, wszystko zrobione na czas, zero zaległości. W sumie to tak naprawde nic ,mnie nie interesuje bo załatwiją wszystko za mnie. Moim obowiązkiem jest tylko dostarczenie dokumentów, a jak nie mam czasu (bo tez sie tak zdarza) to sami do firmy przyjeżdżają i je zabierają. W cenie obsługi mam praktycznie wszystko co trzba, dodatkowo mam konsultanta na telefon no i "włsaną" ksiegową, która prowadzi moja firmę.
Fajna opcja jest u nich księgowość on-line ( mam własny login i hasło i na serwerze mam dostep do analiz, biu;letynu informacyjnego kadr).

Polecam bardzo, ogólnie jestem bardzo nieufna i wybredna jeśli chodzi o sprawy firmowe, ale z czystym sumieniem moge powiedzieć ze nie żałuje że to biuro wybrałam.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.