pijok

... gada coś o parytecie ...
Śnieg mi z kolei przysypał narty , gorzała mi się przy kominku zagrzała , wino za bardzo schłodziło w piwniczce .Kumple od emerytury chcą się w ramach hobby wymieniać tabletkami , no kurcze ...chyba zacznę się kumplować z bezrobotnymi jak ja . Och gdybym był emerytem ...
Powiedz no przyjacielu , daleko od Gliwic masz gniazdko ? bo jak nie , to zapraszam
do się ,na grzańca : jestem współorganizatorem , Oczywiście ~bolo7 jest moim przyjacielem i obiecuję że jak się pokarze , to będzie moim gościem honorowym ...
http://duromutt.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=98:chcielibymy-zainteresowa-pastwa-akcj-ktor-organizujemy-pod-nazw-ogolnopolska-terenowa-integr&catid=40:nowewydarzenia&Itemid=37

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.