Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
dzis albo zamknięcie na dobrze ponad 8E, albo padaka.
jak po wczorajszym info nie poleci STANOWCZO UP, to będzie to czego większość z nas się boi.
ale prawda jest taka, że r/r wzrost przychodów o chyba 19 % - do wartości 65mlnE
zysk netto 4,1mlnE r/r (-1,36mlnE)
EBIDA 17,4 r/r (11,9)
to tyle z cyferek.
prowównać kw/kw bym nie robił. bo wiadomo co zrobili w Q2 2010
Innymi słowy dla mnie Bomba.
Reasumując : wczoraj mówiłem, że raport mnie nie powalił :) ,[chicałem waszą reakcje zobaczyć, ale nikt nie podchwycił... nie to co na (www.boursorama.com).
- siedzę od 2 lat.
- gotówki nie potrzebuje
Panie i Panowie, ogłaszam, że zostaje jeszcze na 2 lata . innymi słowy przedłużam LOKATE :)
na pochybel!
pzdr
shp