Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Panowie "Gumka" i kolega następny : umiecie czytać raporty oraz to co Wam szanowny Mich pisze czy nie? Otoż napisałem, iż Oponix, miał 50 tysi przychodów - jak spojrzycie w ich raport jednostkowy to chyba przyznajecie mi rację. Prawda? Czy będziecie się na forach wyzywać? Jeśli chodzi o te 9 mln to całkiem inna sprawa. Na tym szanowanym przeze mnie forum nie będę Wam przekazywał jak to robią (innymi słowy jak to konsolidują). Jak chcecie kupujcie sobie Oponix - życzę powodzenia. Ale proszę nie porównujcie do Oponeo - bo to karaluch do słonia. Jeśli chcecie się przekonać - przyjedźcie na Walne. Sorki - mam nadzieję, ze nikogo nie uraziłem - wszystkim życzę naj najlepiej, ale uważam, ze nie powinno się zytnio krytykować jak się tematu dokładnie nie rozpoznało, Z uszanowaniem Wasz Mich