Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
nie ucz mnie kolego gry na gieldzie nie wiem jaki ma staz ale jaj mam wystarczajacy aby kierowac sie wlasnymi przykazazaniami-i bez obrazy -ty zrobiles dobrze wywalajac po 8.88 ja zostalem i tewstuje egzamin rynku.popatrzylem sbie dzisiaj z kumplem w moim bdm wykres tupa i od ceny 9.4 to nieustanny zjazd w dol i to bez obrotow.wg mnie ta spolka ma juz dosc-a te glupoty wypisywane przez niektorych o 4-5 zl to nawet nie ma co komentowac-6 zl to byla ostatnia promocja i teraz piszcie dalej swoje wypociny.pozdrawiam wytrwalych i pamietajcie ze kupujecie za pol ceny