Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
jeśli chodzi o spółki które warto komuś polecić ... to .. lepiej nie kupować spółek które polecają .... ostatnio kolega radził mi kupować Karen przy 2,20 ... 2 sesje kurs spadł o 30% w 3 miesiące o 50% ... rzecz jasna nie posłuchałem go ... a miałem niezły ubaw ... bo o większą wtopę na giełdzie było trudno ... no może Bomi czy Pertol ...
co warto kupić ...
ja bym zadał pytanie co warto analizować ...
sektor informatyka wygląda bardzo ciekawie .. tym bardziej, że wynki za IV kwartał sa dla branży bardzo dobre
a jeśli coś miałbym odradzić ... z dala od developerki