Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
5 listopad 2010r, m.in. jedno z pytań do T.Bagińskiego przy okazji „Warsztatów animacji z Tomaszem Bagińskim i Platige Image", dziennikarz Ewa Balana , www.kulturalnie.waw.pl
Pytanie : Jakie ma Pan plany lub marzenia, które chciałby Pan zrealizować?
Odp.: Zawodowe - to Hardkor44, albo jakiś inny długi metraż, bo już na mnie czas. Jeśli chodzi o krótkie metraże nie powinienem ich robić, bo trochę jestem już za stary. Niech je robią młodzi ludzie.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chciałbym na pewno zrobić następne filmy długometrażowe, a przynajmniej zacząć produkcję i mieć finansowanie i chciałbym, żeby się to udało w ciągu roku. Myślę, że jest to marzenie osiągalne.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeśli chodzi o życie osobiste, to chciałbym być zdrowy i żeby rodzina była, a wszystko będzie dobrze.
Czy komunikat,że T.Bagiński zajmie się osobiście filmem B.M. z ramienia P.I. będzie miało wpływ na ceny akcji? Jaki?