Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
chyba nie, wszystko co najgorsze już chyba wiemy, tak więc poniedziałek może być dniem przełomowym (szukaniem równowagi cenowej) no i szukaniem okazji do kupienia bądź dokupienia akcji po ostatnich spadkach, w przypadku przyszłej zmiany stanowiska sądu (jak to miało miejsce na MONNARI) przebitka może bardzo duża, ciekaw jestem zachowania kursu, ale im niżej się otworzy tym chyba wyżej zamknie (zakładam 0,5-0,7 zł), ale po realizacji poniższego scenariusza to:....................
możliwy scenariusz na przyszłość:
- stanowisko zarządu w sprawie ostatnich wydarzeń
- wniosek o wydanie uzasadnienia sądu
- rozmowy zarządu i inwestora,-ów z wierzycielami w sprawie wypracowania układu
- wniosek zarządu i rady wierzycieli do sądu o zmianę trybu likwidacji
- odwołanie syndyka i powołanie nadzorcy sądowego
- decyzja sądu o zmianie trybu likwidacji
- zatwierdzenie układu przez wierzycieli
nierealne, może ale możliwe
pożyjemy-zobaczymy
ja mam 10 tys szt i spokojnie poczekam, a może nawet drugie tyle w poniedziałek dokupię, niech każdy robi sam jak uważa