Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Widać że nie masz pojęcia o branży kasiarskiej.
Ja w niej siedzie już od 15 lat i wierz mi, że to coś Elzabu co widziałeś to było WIELKIE w porównaniu z kasami konkurencji. Porównaj sobie te produkty na stronach Elzabu, Posneta, Novitusa - wszędzie znajdziesz wymiary ich urządzeń. Nawet jak w tej swojej najmniejszej kasie (która jest dwa-trzy razy większa od kas konkurencji) dorobią kopię elektroniczną - bo już się chwalą że będą mieć, to i tak mało który lekarz, dentysta, prawnik itp wybierze taką kasę.
A dlaczego używasz tego nicku co ja? Dla zmylenia innych?