Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A pisałem jak było na górce żeby sprzedawać, to jak zwykle każdy zachowywał się jak nawiedzony sekciarz i mnie wyśmiewał.
Teraz kurs jest blisko dna chociaż nie na samym dnie. Obstawiam jeszcze 10-15 gro zjazdu. Podryfujecie tak do okolic wiosny 2011. Później możliwe kolejne chwilowe spekulacyjne wybicie i po ubraniu leszczyny znów zjazd.
czy to się wam podoba czy nie Budopol to spółka gdzie siedzi głównie spekóła. Brak tu stabilnych akcjonariuszy którzy byli by w posiadaniu większości akcji. Przy takim FF to jeszcze długo cuda się tu będą dziać. Generalnie nie raz mówiłem że lepiej i bezpieczniej można zarobić na KGHM. Tam od dna około 20zł mamy już ponad 130zł. Budopol dno w okolicy 80gr obecnie 1.55.
No ale słuchajcie dalej swojego guru labika :-D