~Jony

moze tez byc tak :)

dziwnie sa te zagrania "kogos" przez ostatnie 2 tygodnie ( patrzac na wskaznik MACD) ktos podbija kurs linie "prawie sie stykaja " a pozniej nastepuje mała zwałka i sie rozchodza :) ciekawe - albo ktos chce jeszcze mocniej schłodzic MACD albo RSI przed pewnie jakims duzym wystrzałem :) co do tego wystrzału to z dnia na dzien utwierdzam sie mocniej ze tak własnie bedzie kolejne opory na 1.9xx beda pekac jak zapałki !! mozliwe ze zacznie sie to własnie gdzies w okolicach raportów :) moze ktos chce uniknac spekulacji tylko potwierdzic wzrost wynikami !! kieds dałem taki link z wykresami wrecz takimi samymi i jezeli by je porównac tak nakładajac to idealnie pasuja :) trzecie moje spostrzezenie to takie ze nie było fałszywki w dól - ale te fałszywki 2 to mogło byc to zejscie do poziomu 1.32

robi sie ciekawie wrecz bardzo ciekawie - długo tego tak nie potrzymaja bo wkoncy zrobi pach !!

jesli ktos zna sie lepeij na falach eliota to prosze o wypowiedz jak to wyglada z tej strony
Jestesmy teraz w A korekcyjnej ?? czy juz B moze ma jakis rys to niech wkleji i da lina :)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.