Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
czy macie akcjonariusze odczucie wpisow na bankier hurt-detala osoby podstawioej wszystko negujacej i ponizajacej nas a ja sobie tego nie zycze ,zeby okreslam mnie ktos mennczennikiem bo to moja prywatna sprawa jakie akcje mam a ten debil komentuje nas codziennie
sporo biedak wtopił ,wywalił wszytko na dołku bessy ,dlatego się odbija jak pingpong ,należy go traktować z przymrużeniem oka ,bo psychikę ta strata...zryła mu nieodwracalnie ,dlatego przeklina kurs,bo ma cały czas nadzieje po 25groni odkupić ,dajcie mu spokój...sam się wykończy z czasem