Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Odpowiadam na wątku - wieści o VISION.
Nikogo nie chcę nagonić ! Wyjaśniam sprawy oczywiste ! Chyba starczy obelg i kłamstw na
temat - VIV
Może jestem nowy ale rzeczowy !
A trailer był w czerwcu !!!
Chyba oczekiwałeś streszczenia filmu-)) Przeczytaj książkę będziesz wiedział, lub chociaż konspekt . Będziesz wiedział o czym mowa !
Tel.
emaile
jest oficjalna strona VIV - tam jest temat praca ! I wiesz co pewnie napisali sobie ot tak, żeby sprawiało wrażenie, że potrzebują specjalistów-))) Robili nabór w lipcu. ilu nie wiem .
Wszystko ADRESY po to żeby się kontaktować z biurem informacyjnym VIV .
Zapytaj ilu ludzi zatrudniają w Polsce ilu za granicami ? Też chętnie dowiedziałbym się od Was.
Można odwiedzić studio w W-wie przy ul. Balonowej po wcześniejszym uzgodnieniu.
Kto z Warszawy atakujcie !!! Zróbcie zdjęcia i w internet.
MOŻNA ZOBACZYĆ WŁASNE STUDIO,,duma Vap Video'' w Hamburgu 10 000m2
Wszystkiego za Was nie załatwię-)))) Też czasami muszę pracować .....
Niedługo jeszcze będzie tak , że będziecie chcieli ode mnie gwarancji zysku -))))
EP