Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Może tak być, ale ja myślę, że jeszcze trochę podciągniemy się do góry. Chyba że grono malkontentów i niecierpliwych zacznie sypać. Płynnośc na papierze wciąż nie jest za wysoka. Nie mniej jednak, wierzę w Cersę i jest to jedna z moich perełek. Mam już trochę stażu na tej spółce i dokładać do interesu nie będę. Jeśli ktoś lubi pewne ale średnio/długo terrminowe inwestycje to zapraszam do grona współwłaścicieli. Na krótko, ta spółka jest raczej nieciekawa.
PS.
Moim zdaniem do wyników jakieś 12,50 po wynikach podbitka do 13,60, a koniec roku zakończymy w okolicach 13 - 14 PLN. wróżę z palca, a jak będzie przekonamy się już niedługo.