~Gerg

Jak wiesz, mnie większość na tym forum zmieszała, ale jest parę fajnych osób, dlatego napisze dla nich.

AS. podzielam Twoja opinie, ze czeka nas cofka, dlatego zanim mnie zmieszano z g... pisałem, ze dojdzie do 0,8 i się zatrzyma. Ale zatrzyma nie dlatego że ja tak chce, tylko dlatego, ze nie ma w firmie potencjału dla potęzniejszych informacji.

Info o kontrakcie za 340 tys, przy tej licznbuie kacji jest mało profesjonalne, bo obecny zakład wyprodukowac więcej nie potrafi, lub ma z tym kłopot. Dlaczego tak to widzę? Nadal monituję swoje zamówienie i nic. Migaja sie, że już, że jutro a minał prawie miesiąc. = chcą obsłuzyc tamto zlecenie, amiast drobnicy = nie maja tego na półce. A nie maja bo laboratorium w klaudynie, kotrego fundamnenty mielismy juz obecnie widzieć, nie powstanie. na nawa dzoiałke jeszcze brak dokumentacji, dlatego

Podsumowując.
Jest realne, ze cofniemy sie do 0,6XX, powozimy sie do przełomu roku, i wtedy dopiero solidnie odpali, może powyżej 1,2. Oczywiście, jesli do tego czasu ruszą prace na nowej działce i beda inwestorzy. Poprzednai informacja o poszukiwaniu inwestora jakby cofa nas o kolejny kwartał. Podobno inwestor już był. A teraz znowu nie ma?

Karmienie nas informacjami, że bedzie kolejny kontrakt za 300 tys, to zabawa. Przelczcie zysk netto z takiego kontraktu na ok. 200 tys. Ile to jest na akcję?

Przypominam, nie mają większych mocy produkcyjnych.

A tak w ogóle to bardzo ciekawa technologia i pozytywna przyszłość. Warto mieć ten papier, ale napewno nie drożej niż teraz.

Pozdrawiam
Gerg

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.