Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
jasne ... nakręcam dzieciaków
sami mącicie ludziom w głowach żeby potem duć akcje w promocji.
Jeszcze nie powiedziałem że 3,50 że będzie lipa tylko że zamiast chorągiewki może być flaga.
Jak coś ma spadać to robi taką szpilkę jak pertolinvest. Tutaj kurs po solidnych wzrostach nie spada tylko trzyma się tych okolic 4 zł.
Ciężko jest przebić obecne poziomy bo ludzi wystawiają po 30 tys akcji. na różnych poziomach sam bym to wchłonął ale mam swój pakiet kupiony przy 4 zł wcześniej... a z drugiej strony po co.
Każdy sam decyduje co robi z akcjami. Wejdzie grubszy kapitał to wszystko przejedzie.
Trochę ludzi interesuje się tą spółką.
Panowie inwestorzy !
Lepiej byście coś udowodnili w końcu ... z tych swoich wywodów. Jeszcze ani razu nie wkleiliście żadnej analizy.... a to taki proste "prit scren", serwis z fotkami i wklić tutaj linka. Wtedy możemy dyskutować.
PS.
O'key Twoich analiz nie znalazłem chyba, że nazywasz wpis o godzinie 16:00 o proroctwie kursu na fixingu. Daj linka do czegoś porządnego bo tam nic nie było.
A najlepiej zrób porządną analizę graficzną dla Odlewni i wklej tutaj. Po to jest to forum.