-niegrzeczny-

W reinholda zainwestowałem w połowie 2009 roku. Od tamtej pory widziałem już wiele. Ale ten wpis poświęcę grze jaka wg,. mnie obecnie odbywa się na tym papierze.

Mój pierwszy raz odbył się dosyć szybko po zakupie papieru w październiku 2009 (-16%) listopad tego samego roku wyjaśnił o co biegało.
Drugi raz odbył się w końcu stycznia 2010(-18%). Tym razem zagadka trochę później została rozwiązana bo dopiero w marcu i kwietniu 2010 roku.
Koniec kwietnia początek maja znane mi już zjawisko powtórzyło się po raz trzeci(-15%).
Czwarty raz miał miejsce w drugiej połowie czerwca(-13%).
Od paru dni piąty raz ta sama rozgrywka męczy moje oczy. Na poziomie 8,50 zł będzie -15%. -20% na 8,00.
Gdzieś między te dwie stawki zmierzamy. I bardziej obstawiał bym ta drugą znając motorniczego
Pytanie zasadnicze ile razy tak można. Chyba dużo

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.