Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
nieżle kombinujesz ;-)))
podobnie jak ten co wywalił dziś to 100 k po 1,00 PLN...
... myślisz, że wczoraj ugadał tego transpaka?...
.... brawo... to musiał być lepsiejszy krejzol niż Ty...
... przecież mógł to spokojnie w rynek wpakować po 1,50 PLN...
... bo ja myślę, że on taki krejzol nie był... tylko transpaka ugadywał wówczas gdy nikt nie przypuszczał, że cena dzis będzie właśnie tyle ile jest ;-))))
zatem... kolego... brednie wypisujesz, że odkupisz ten papier po 0,50 PLN...
... brednie przyjacielu, mniej prawdopodobne od tego, że ja jutro do 11:17 zarobię na CZP po wszystkich odliczeniach, na łapke ni mniej ni więcej, a 4050 PLN (PW 0,45)
resztę sobie możesz wyliczyć równie sprytnie jak wykombinowałeś cenę 0,50 PLN za sztukę :-))))))))))))))
pozdrawiam, widać pozbawiony rozumu sadownik :-)