Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Rozumiem Twoje rozgoryczenie, bo ktoś opisuje informacje które mogą spowodować, że ktoś może nie chcieć inwestować w Graala. Ja jednak nikogo nie zniechęcam. Byłęm na Graalu grubo ponad rok, zarobiłem dobre pieniądze (choc mogłem większe), często się tu wypowiadałem o sytuacji w spółce i tak jest obecnie. Różnica jest taka, że teraz nie podoba Ci się że piszę rzeczy mogące świadczyć o Graalu negatywnie. Zamiast nieustannie obrzucać mnie tekstami w stylu "bzdury" itd, znalazł byś raport w necie i sam sprawdził, pomyślał, poczytał ustawę o rachnkowości, popytał znajomych księgowych... Ja też byłbym niepocieszony gdyby ktoą na "mojej" spółce pisał głupoty. Ale tylko wtedy gdyby faktycznie były to głupoty. Ty możes z milion razy napisać, że to "bzdury", ale nie zmieni to sytuacji że to fakty. I wierz mi, piszę to ze smutkiem bo mam duży sentyment do Graala. A co do klasy, to zastanów się co może o niej wiedzieć osoba, która wszystko ma w d...pie ? Pomyśl o tym.