-Logic

na interwale tygodniowym histogram wykreslil pozytywna dywergencje. MACD tak w interwale dziennym który uwazm nie jest zbyt miarodajny dla spolek o tym nominale sygnał kupna - dokladnie ta sama sytuacja wystepuje na interwale tygodniowym co juz wg mnie daje pole do popisu dla osob grajacych technicznie.
Dalej na stochastic aktywny sygnał kupna nowy niby szczyt chodzi mi o sesje srodowa zostal potwierdzony przez impet rynku na tym walorze.
ATR historycznie nisko wiec mozemy spodziewac sie mocnego ruchu. CCI przekroczy w srode poziom 100 co jest sygnalem kupna co prawda juz w paitej linia zeszla ponizej 100 ale znajduje sie blisko niej i daleko do sygnalu sprzedazy na poziomie - (minus) 100 gdzie generuje sie sygnal sprzedazy. ADX nie za wysoko obecnie opada co moze swiadczyc o dalszym bocznym trendzie jednak ja sie zdecydowalem. Poziomy 14 -15 groszy moga okazac sie okazja tylko ze to NC

Teraz co widzimy na wykresie od ponad kwartalu znajduje sie w konsolidacji i odbija sie od twardego oporu z minimów majowych.

Teraz to lubie najbardziej na wykresie swiecowym w interwale tygodniowym ostatnia swieca to mlot moze moze....

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.