~master

Dzięki za obszerną wypowiedź.
Co do SII... ja również zastanawiałem się nad przystąpieniem, ale... wypowiedzi piotrkasep13 ostatecznie mnie zniechęciły...poza tym nigdy nie uważałem, że SII jest w stanie cokolwiek zmienić w spółce.

Natomiast jeśli chodzi o numer z przekroczeniem progów przez SII to niestety samo Stowarzyszenie stało się ofiarą sprytnego gościa, który wykorzystał wszystkich i sobie poszedł...mnie zastanawiał giga wzrost po tym komunikacie, ale szybko się wyjaśnił....

co może Ted... może bardzo dużo, tym bardziej, że doradza wielu spółkom. Może występować w czyimś imieniu, zerknij na dział Projects jego spółki.. (dokładnie)
Jak pojawią się pieniądze, to wygaszona działalność również nie będzie problemem.

Zagrożeniem jest natomiast zabezpieczenie długu na SCOR, ale szczęśliwie tylko 25 %.

Pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.