~Adam

Osobiscie uwazam, ze problemem jest brak zainteresowania spolka przez wiekszych graczy, moze ta firma jest za mala, a moze dlatego ze ze spolki nie plyna zadne newsy, mamy raport kwartalny i tyle, zadnych inwestycji, planow, kontraktow, cisza w eterze do kolejnego raportu...cale szczescie ze spolka wykazuje zysk i tylko to trzyma ten kurs na poziomie jaki jest obecnie, strach pomyslec co bedzie jak spolka zaliczy strate...(odpukac w niemalowane) ... tak na prawde to bazujemy tylko i wylacznie na raporcie no i wyczekiwaniu na ponowna swiece i skok na 6 zl, ale ostatnio to bylo na skutek poglosek o inwestowaniu przez Patrowicza, niestety tylko plotka i kurs wrocil na swoj poziom...jestem inwestorem i jak na moje mozliwosci dosyc duzo tu zainwestowalem, i nie ukrywam ze licze na zysk, ale mam coraz wieksze obawy o te inwestycje... wyglada na to ze jeszcze dlugo bedziemy na max 4 zl, no chyba ze spadnie, bo od kilku sesji po trochu sie obsuwa... ale moze niech sie wypowie ktos doswiadczony .... pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.