Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam -mam dosc nietypowa sytuacje.Mam do splacenia dlug w wysokosci 90 tys zlotych.Dlug ten zaciagnelam na prosbe mojego ojca,ktory chcial w ten sposob ratowac podupadajaca firme.zawarlismy umowe ustna w ktorej zobowiazal sie do splacania rat kredytu.I splacal-przez pol roku.W tym miesiacu jednak rata kredytu nie zostala uregulowana.Dodam iz nie utrzymuje z nim zadnych kontaktow-przebywam obecnie za granica-a dokladnie w Anglii.splacam kredyt za samochod.Chcialabym wiedziec jakie beda konsekwencje nie splacania przez niego kredytu??Zaznaczam,ze ja nie jestem w stanie splacac tego kredytu??Czy firma windykacyjna wejdzie na moja pensje?Czy grozi mi odpowiedzialnosc karna??Co w ogol mozna zrobic w takiej sytuacji??