Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie tak dawno , na Optimusie (posiadałem niewielki pakiecik) podejrzewałem jakiś numer w stylu Jakubasa (info o niewiarygodnych wręcz perspektywach) i jego (Jakubasa) dobroczynność polegająca na pożyczce dla Kicińskiego na rozwój...
Nadmienię iż krewni i znajomi powyższych OSOBIŚCIE zarobili na wolnym ...
Jakubasowi wreszcie udał się w pełni jego sposób robiennia interesów, oczywiście kosztem maluczkich , którzy między sobą na forach się wyzywają udając wielkich mądrych wszechwiedzących przenikliwych in-fest-torów...
Właśnie w podobnym tonie wypowiedziałem się na tamyejszym forum , oczywiście poradzono mi abym nie pił , bo Zbyniu (mój Idol) jest cacy a Kiciński to kolega forumowiczów.
Większość z tych "akcjonariuszy" dostała kopa i szuka winnych wszędzie a nie u siebie ...
To się nazywa Kaczyzm...