Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
mimo ze jestem fanem tej spolki.ktora przezyla besse calkiem niezle np w 2009-miala zysku prawie 600tys. i wciaz jest na plusie.to jednak przy wigu-20 pow..2500pkt.zachowuje sie relatywnie slabo-raptem-3.8 zl-przy innych hulajacych scierwach.mowie o tych stale trzymajacych akcje-bo ruchy byly gwaltowne w obie strony-i prawie je wylapalem.patrze na wykres i obroty-i ja tu widze dluga akumulacje-papier dawno powinien kosztowac 5 zl-a ze wywali to jestem pewny-wciaz jest niedrogo /pozdro