Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
a myslisz że nie gram na forexie przypomnisz sobie o mnie za miesiąc dwa jak będziesz się wkurzał na ergis ze jestes w plecy ale widocznie lubisz tracić kase ja nie.Wpadłem tu dlatego że wkurza mnie dzidostwo i megalomania a ten prezio ciągle lider w europie srodkowo wschodniej a spółka blada jak przescieradło .Po prostu dno o tu goście na forum taki tani taki tani taki perspektywiczny.Chłopie teraz się pocieszasz a jak bedzie po 2,50 albo po 1,50 to bedziesz płakał i po co Ci to.A ja o ergisie pisze a na forexie zarabiam.A ty o forexie piszesz a na ergisie tracisz to taka drobna miedzy nami róznica.:)