Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zaglądam to po to, aby na przykładzie jednego bezczynnego Visiona wykazać, ile bezmuzgiego leszcza żyje w społeczeństwie - nie tylko na GPW. Skoro leszcz bagienny lubi pływać w butelce - będąc nabitym - to ja mam z tego ubawę. Kunik może mieć lekką kasę, to dlaczego ja nie mogę mieć lekkiej zabawy.maria z NRD nadal błyszczy pełnym uśmiechem i patrzy w kalendarz, kiedy zrobi następną podbitkę, aby wykiprować kolejne miliony akcji na polskiego leszcza bagiennego. Bu ha ha. Brane po 0,06 - sprzedane po 0,08 to jest 33 %. Żaden bank niemiecki tego nie da :)))) - mówi sobie marysia .