Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Taka powstała sytuacja. Obie strony tracą i ta która trzyma kurs i ta która ma akcje.Oni stracili dużo sypiąc i dołując kurs. Ale teraz oni rozdają karty bo mają kasę.Nie pamiętam po ile sprzedałem ,chyba ponad 8,bo miałem kilkanaście % zarobku.Póżniej straciłem ,odkupiłem po 6 i wywałiłem po 5,bo były potrzebne pieniądze na inną mocno dołowaną spółkę i tu moje szczęście.Teraz znowu powoli przechodzę na Moj i Fasing.To trzeba pretrzymać i koniec!!!