Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Piotrek, powiedz mi co za dzida była tu u Was na Techmexie parę dni temu? Z jakiego powodu? Jeżeli to był spekulacyjny wzrost bez żadnego powodu, to czy nie obawiasz się, ze to gruby wyskakiwał z papieru, tak jak to było 2 temu na IGR. I potem okrutne info i zjazd w dół. Wszyscy tam tez byli pewni, że kwestia zgody BRE Banku to pusta formalność, a teraz na IGR sam obraz nędzy i rozpaczy. I guzik mamy ze swoich planów na świetlistą przyszłość.
Odpisz mnie, bo myślę na jakich spółkach odbić straty i nic nie widze na rynku, gdzie by można było wejść i zarobić. O Techmexie myślę czas od czasu, pewnie.. i podziwiam Waszą odwagę.
Pozdrawiam