Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
napewno nie uwzglednily bo umowa jest sprzed kilku (nastu moze) dni a podwyzszenie prognozy znacznie wczesniejsze.
Szkoda pisac na tym forum
ja pislaem jak byl po 35 groszy to raz na 2 tygodnie na zakupach post sie pojawial, wiem jak bylo zreszta na fast finance jak bralem po 45 groszy to nikt nie chcial a pozniej po 1 zeta sie podniecali jaka fajna spolka teraz to samo po 35 groszy nie chcieli a beda sie zabijac jak bedzie po 1.2 zl Tak jest mam nadzieje tylko ze nie wyjde za wczesniej bo na fascie sprzedalem kolo zeta a max bylo 1.42 chyba tu narazie mam ustawione zlecenie z tego co pamietam na 98-97 groszy ale tylko na 2 mc.