~meśka

Wy tak chłopaki wszyscy optymistycznie? Ja zreszta też... mam sporo tego smiecia, ale zastanowiło mnie to co mi napisał na gg mój dobry kolega inwestor z Krakowa... w ten sposób argumentował dlaczego sprzedał połowę...
Oto w przybliżeniu jego wypowiedź:
"Mam jeszcze jedną teorię. Bardzo prawdopodobna. Paszyńscy chcieli tanio kupic Karen, wiedzieli że karen ma długi i wierzytelności techa przez co jest w trudnej sytuacji, więc zdecydowali że odkupią wierzytelności i tanio przejmą karen. Z kolei wierzytelności techmexu wyprowadzili do spółki rolniczej, która zapłaciła za nie gotówką, którą jako nowi właściciele karen dostaną tak naprawdę Paszyńscy!!! Spółkę rolniczą zaś, udupią i zlikwidują. W ten sposób dostaną karen bez długów. Wszystkie wierzytelności techa są w El-Corn.Wystarczy teraz zlikwidować El-corn i sprawa długów sie wyjaśnia. i jeszcze uwaga! Spólka rolna nie ma już gruntów!!! Są w Komputronie!!! Niezłe cwaniaczki!!!"
Wiem że pisząc to działam na swoją niekorzyść, bo mam sporo akcji techa, ale zapraszam myślących do wypowiedzi co o tych wywodach mojego kolegi sądzą... Kolega w nie mocno też nie wierzy, bo sam ma ok. 30k techa...Pozdrawiam wszystkich normalnych i jeszcze jedno jeden z drugim debilem mnie wyzywa a nic nie ma sensownego do powiedzenia, więc proszę niech dzieciaki nie biorą udziału w dyskusji dorosłych ludzi.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.