Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
na całe szczęście nie rzucili nową partje świerzych ubranek ale jak będą one grzały to pokarza kolejne sesje;)
no ja obstawim winde w dół jak tylko prełamie 1,1 no ale wróżką nei jestem a papiere grany jest przes kogoś silnego i dawno nie było korekty silnej więc można tez się upierać że toś zbiera ale te fruwające batony straszaki po lewej bardziej służą do naganiania aby się z akcji wysypać. Nic pożyjemy zobaczymy w każdym razie trzeba intensywnie śledzić notowania bo możn azostac z ręką w nocniku, ja się ustawiłem w okolicy 0,9 zobaczymy kto ma racje;)