Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nemo -wiem,że należysz do starego konserwatywnego akcjonariatu (ja może nawet do starszego). Kupującym trzeba też jakieś ochłapy rzucić Ja już dla sprawdzenia swoje rzuciłem.Im wieksze głupoty na forum piszemy tym lepiej. ::))).Poważnie -dokładnie znam wartośc spółki i poniżej wk jak pojawi się możliwość bede dobierał. Oni niech kręcą,chcą robić to ksiązkowo.Tutaj gdyby pojawił się ktos obcy i chciał kupić 10 tys,to handel byłby zawieszony 2dni zawieszony.(możliwość tzn kasa) To obecne kręcenie niczym nie różni się od tego w okolicy 16zl tylko kurs wyższy i obroty.::)))Nowych kupujących też jakoś dużo nie zauważyłem > POZDR,::)))