Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2010-07-29 o godz. 17:51 ~jan napisał(a):
> ty kleks masz akcje a pierdolisz ze za duzo uroslo cos tu
> nie gra chyba klamierz co do posiadania.
ODP - nie wnikam ,czy ktoś wierzy czy nie! Jeszcze niedawno większośc pieprzyła o przymusowym spadku na 0,05 zł bo zarząd po tyle ma.Debiut z ceną 3 zł tez przekręt jak byk i spadek szybkciej niż ustawa przewiduje. Jeszcze niedawno krzyczeli na forum ,że to przewartościowana spółka (patrz - C/wk ) a teraz nagle ma qwa rosnąć w kosmos.
"jan" ,mam akcje i jestem uwalony po pachy ale bądzmy też uczciwi i racjonalni - póki nie ma informacji co do sytuacji,nie ma podanej ewentualnej strategii - to My sobie możemy gadac i gadać.Prawda jest wówczas taka,że to wydmucha póki co!
Z premedytacja teraz się tłumaczą oświadczeniem ,ze musieli.TO PO JAKI H.J ROBILI DEBIUT Z CENĄ 3 ZŁ ???????????Kto im kazał? Spokojnie by dostali kase z normalną i uczciwa ceną.
Kurs spada z 3 zł na 0,40 zł i teraz spekulacyjny ruch 25% w góre i już nakręcanie ,że musi iść nie wiadomo ile.Musi to na rusi !
Osobiście bym chciał by poszło ale bądzmy obiektywni tez w swoich postach.
Wierze w cenę 1 zł ,ale nie więcej (spekulacyjnie czysto).
Mogą spokojnie grac spekulanci bo zarząd nie ma zarejestrowanych resztek akcji,inaczej by spadło juz dawno na w/k (patrrz - 0,05 zł)
Mam akcje i siedze,ale piszmy również obiektywnie a nie nakrecać.
Podaj powód wzrostu dzisiaj !? Podasz???????????????