Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
O pracy w bnkach można mówić różnie, czytajac opinie - o kazdym z bankow jest troche dobrych troche kiepskich opinii... Ja wiem natomiast ze mam porownanie i ogolnie roznica jest taka w Nordea ze nie ma premii miesiecznych, jest roczna i szczerze gra nie warta swieczki...
Nacisk na sprzedaz jest jak w kazdym banku, niestety teraz kazdy bank ma tak samo apropo sprzedazy.
Jakis bardzo negatywnych odczuc z pracy nie mam, wiele zalezy od oddzialu i przelozonego... ja trafilam kiepsko z tym drugim. Nie mniej nie chce mi sie zmieniac bo wszedzie dobrze gdzie nas nie ma...
ktos pytał o szkolenie w Łodzi :) jest ok :)hihi..
Pracowałam tez w Millennium Banku - tanm było przyjaźniej , ale to zalezało od osob z ktorymi pracowałam :)